Velkommen til Vinmonopolet


Øvelse gjør mester
Hovedgrunnen til at Vinmonopolet har så godt omdømme er servicen vi gir. Vi mener at opplæring og utvikling er en av polets nøkler til suksess. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

Våre butikker og vårt vareutvalg
Vinmonopolets butikker er delt inn i syv kategorier. 1-7, på grunnlag av salgstall. Kategori 7-butikkene er de største og fører om lag 1850 produkter.

Gode råd er gratis
I alle våre butikker finner du et utvalg av brosjyrer som tar for seg ulike tema, som blant annet drikke til ost, mat og vin, alkoholfritt og øl. Brosjyrene er gratis, og nå finner du de også på www.vinmonopolet.no

De færreste som begynner å jobbe i Vinmonopolet gjør det gjennom tilfeldigheter. Faget blir stadig mer populært og både ansatte og kunder bruker mye av sin fritid på å studere og lære seg mer om vin, brennevin og øl. Og ikke minst om kombinasjonen av mat og drikke. Verdigrunnlaget vårt; kvalitet og ansvar i kontakt med mennesker, gjelder i alt fra vareutvalget i butikken, rådgivning og service til intern og ekstern kommunikasjon. Ansvaret kjennetegnes ved fravær av kjøpepress, effektiv sosial kontroll, handlingsskapende tiltak, etisk atferd og effektiv drift Vår kontakt med mennesker omfatter i tillegg til kundene våre både forretningskontakter, tilsatte, eiere og opinionsdannere.

Vi hjelper gjerne deg med spørsmål du måtte ha angående varene i vår butikk!

Åpningstider: 
Mandag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 16.00
(Med forbehold avvikende åpningstider/helligdager)