kappahl_logo_63px
Telefon:  +47 94 80 55 09

Velkommen til KappAhl


Hos Kappahl får du kjøpt prisgunstig mote til hele familien. Vi har et stort utvalg av mote til dame, herre, barn og baby. Vi har rimelig klær i høy kvalitet.

Hos Kappahl har vi også en egen jeansguide, som hjelper deg med både størrelser og vaskeråd. Vi har også en funksjonsguide som hjelper deg med å finne riktig plagg til rett bruk. Det kan være godt å få med seg noen råd når man leter etter gode klær som skal være vanntette, funksjonelle eller kanskje ha tapede sømmer.

Til dame har Kappahl bluser og skjorter i mange varianter. Vi hjelper deg med å sette litt glamour på hverdagen med flotte topper, kjoler og skjørt. Ønsker du deg en deilig cardigan eller kanskje en ny jakke så har vi også det.

Når sommeren nærmer seg så har vi et godt utvalg av badetøy. Treningstøy og undertøy finner du hos oss gjennom hele året.

Til dame har vi også en egen kolleksjon med store størrelser – XLNT

Til mannen i huset kan vi hjelpe til med fornyelse av skjorter, bukser og jeans eller kanskje han ønsker seg nye treningsklær. Vi har basissortiment på T-skjorter, undertøy og pyjamas om det skulle være behov for det.

Til barna finner du praktiske babyklær og videre klær til både gutter og jenter opp til størrelse 170.

Velkommen til KappAhl – vi gleder oss til å hjelpe deg.