TIPS TIL HVERDAGSAKTIVITET

I disse krevende tider ønsker vi å komme med tips til hverdagsaktiviteter til deg og dine.
Vi prøver alle å gjøre det vi kan for å følge FHI sine råd. Hverdagen er ikke lik som før og mange av oss opplever at barn er hjemme fra skoler, barnehager og det som måtte være. For enkelte er jobbkontoret blitt til hjemmekontor.  Dette vil sikkert føles utfordrende for mange. 

Problemene og utfordringene blir løst forskjellig i de ulike hjemmene. Kanskje enkelte kjører på med hjemmeskole for sine barn eller gir dem helt andre aktiviteter utenom det vanlige. Uansett kan gode tips og råd være til god hjelp så her kommer våre. 
SPILL & LEKER
Både Norli og Rusta har masse spill og leker som passer til alle aldersgrupper. En aktivitet man kan gjøre både store og små er å spille spill. Nye spill er alltid populært. Her finner man alt fra puslespill, kortspill og til ulike typer brettspill. Hva med ludo, monopol eller uno? 
Disse spillene er både underholdene og passer for både barn og voksne. 


 
BØKER
Hos Norli finner du bøker både for store og små. Hvis man ønsker en variasjon i hverdagen er høytlesningen en ny vri for de fleste. Finn en bok som passer for deg og din familie. Hos Norli på CC Drammen hjelper de deg gjerne med å finne riktig bok. Eller så har jeg anbefalinger som Astrid Lindgren og Roald Dahl. 
Nyhetsbanner%20hjemmeside-2
PÅSKEVERKSTED
Påsken nærmer seg med stormskritt og det er hyggelig å sette i gang med påskeaktiviteter.
Finn på aktiviteter sånn som å male og tegne på egg, her er mulighetene mange. 
Nyhetsbanner
FRISK LUFT
Man kan fint være ute, dersom man er frisk! Men husk en ting, 1 meters avstand mellom hverandre. Så hvorfor ikke ta en tur i skogen eller langs sjøen? Ingen har vondt av litt frisk luft. 

Kle deg etter været og pakk med en god niste. Så kan du og dine få en hyggelig tur ute. En fin lek dere kan gjøre sammen er å jakte etter vårtegn i naturen. G-MAX på CC Drammen har turklærene du trenger. Her finnes det alt fra tursko til tursekker med mer. Trenger du en termos til turen kan man lett få tak i den hos Jernia. Jernia har også varer som pølsespyd og andre turredskaper. 
Nyhetsbanner%20hjemmeside
BAKEDAG
Hva er bedre enn å nyte duften av nybakst? Det finnes mange muligheter i forhold til hva du eller dere kan bake. Her er noen enkle tips. Hva med noen nybakte boller? Eller kanskje et brød eller to? Finn frem produktene du trenger. Kanskje du til og med må en tur innom spar for å få tak i de produktene du trenger. Dersom ikke bakedag er på topplisten har MIX og Baker Hansen ulike varer du kan få kjøpt. Jernia har bakerutstyrene du trenger. 
Nyhetsbanner%20hjemmeside-3
HJEMME-KINO
Hva med litt avslapping sammen med resten av familien? Det kan være hyggelig å samles foran TV´n og se en film sammen. Husk å poppe popcorn eller lag noe annet godt. Da har man kinosalen hjemme i stedet.
poppcornfilm
HJEMME-HYTTE
Bygg en hytte ved å legge pledd eller håndklær over møbler og legg inn puter og pledd og heng evt. kanskje opp en lyslenke eller to.
Hos Rusta finner du mange flotte lyslenker og hos Kalma interiør og Rusta finner du både pledd og deilige puter.