Halloween tips

Tips og triks...
Vi gir deg mange gode tips til en vellykket Halloweenfeiring.

Pynt til Halloween

Kanskje skal du arrangere Halloweenfest for ungene i gata, eller invitere venner til fest? Uansett er det gøy å gjøre litt ekstra ut av det i anledning Halloween. Skumle eller makabre effekter, som hekser, skjelett og flaggermus er typisk for denne dagen. Enten i form av kostymer eller pyntegjenstander.

Svarte duker, stearinlys og dempet belysning setter en fin ramme. Svarte eller orange servietter gjør seg også godt. Det finnes en rekke effekter å få kjøpt i butikkene i tiden før Halloween, og du kan legge ut edderkopper i plast, falskt spindelvev, skummelt godteri eller ande grøssende effekter på bordet. 

Hos Rusta finner du både pynt, kostymer, sminke og lys; https://www.rusta.com/no/no/tips-inspiration/inspirasjon/happy-halloween/
Baker%20Hansen
Rusta
Hos Baker Hansen finner du kule og deilige cupcakes og hos Rusta finner du det du måtte trenge av sminke, pynt, kostymer og mye mer.

Utkledning på Halloween

Å kle seg ut på Halloween er noe av det morsomme. Enten du skal kle deg ut som heks, skjelett eller prinsesse er ansiktsmaling eller sminke det som setter prikken over i’en! Husk at de minste kan oppleve kvelden som vel skummel, så tilpass feiringen etter alder. Det er helt greit å kle seg ut som Ole Brum på Halloween.

Det går fint an å lage egne kostymer med enkle midler og litt ansiktsmaling. 

Trenger du mer inspirasjon om oppskrifter fra Spar finner du de her

Du finner både klær, bøker, blomster og ellers det du måtte trenge for å komme i Halloween stemning hos oss!

 
Nøkler hos CC Lås og Gravering.
Lakrids by Bulow hos CC Naturkost Life
Støvletter hos Eurosko
Blomster hos Floriss
Puter, lys, pynt og møbler hos Kalma
Bøker hos Norli
Strikkejakke og bukse hos SHIFT
Div. sminke hos Skin Tonic
Barneklær hos Kappahl
Sminke fra Isadora (-30% i uke 43) hos VITA