Squeeze_Logo_Text_Black
Telefon:  22 12 05 20

Velkommen til Squeeze

 

Tilbud til CC Drammen

Alle nye Squeeze-medlemmer får 50 minutter gratis massasje ved innmelding. Dette har en verdi på 850 kroner. For å benytte tilbudet må bli medlem gjennom www.squeeze.no/cc eller ved å bruke «drammen» som vervekode. Det er ingen bindingstid og kun én måned betalt oppsigelse.

Hos Squeeze får du tilgang til regelmessig massasje fra profesjonelle massører som tilpasser seg dine ønsker og behov. Når du går til behandling hos Squeeze kan du selv velge hva din behandling skal fokusere på – i dialog med din terapeut. En standard 25 minutter massasje fokuserer primært på rygg og nakke, mens en standard 50 minutter er en full kroppsmassasje.
 
Vårt mål er at flere skal få oppleve verdien av kontinuerlig massasje fra profesjonelle massører. Derfor tilbyr vi månedlig medlemskap til fast lav pris. Hvis du ikke rekker å benytte den månedlige behandlingen som er inkludert i ditt medlemskap så har du den til gode og kan bruke den senere når det passer deg.
 
Kontinuerlig behandling hos oss lindrer muskelrelaterte plager og smerter, reduserer stress og gir deg overskudd. Det er når du gjør massasje til en kontinuerlig rutine at du får full effekt av behandlingen. Derfor mener vi at et månedlig medlemskap hos Squeeze er din beste vane.
 
Squeeze-medlemskap
Regelmessig og profesjonell massasje til enkle priser.
 
Medlemsfordeler:
– 25 minutter massasje (inkludert hver måned)
– Spar behandlinger (ubrukte beholdes til neste måned)
– Verv en venn (begge får en gratis massasje)
– Ingen bindingstid (én måned betalt oppsigelse)
– Egen medlemspris (spar penger på hver massasje)
– 75 minutter massasje (kun for medlemmer)
 
Pris på medlemskap er 425 kr per måned.

Du finner oss i 2 etg.

Åpningstider

Mandag–fredag: 09:00 til 20:00
Lørdag: 10:00 til 18:00
Søndag: 12:00 til 20:00