Velkommen til Rusta


I Rusta ønsker vi at kundene våre skal føle seg velkomne, bli inspirert og synes at det er gøy å handle hos oss. I Rusta gjør vi det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris. Sortimentet er bredt og har fokus på livet i hjemmet. Vi tilbyr produkter innenfor sesong, innredning, DIY (Do It Yourself) og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer. 

Det første varehuset ble åpnet i 1986 av gründerne Anders Forsgren og Bengt-Olov Forssell, som fortsatt er selskapets hovedeiere. Rusta har i dag over 100 varehus i Sverige, 28 i Norge og 2 i Tyskland. I 2018 kjøpte Rusta opp den finske detaljhandelkjeden Hong Kong. Dette innebærer at Rusta nå er aktiv på fire markeder, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. 

Forretningsmodellen vår er tuftet på enkelhet i virksomheten, sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon. Dette, kombinert med vårt volumbaserte sortiment og et utvalg som er tydelig for kundene, gjør det mulig for oss å holde prisene nede – noe som har vært vår drivkraft helt siden starten i 1986.