velkommen til Cappadocia


Cappadocia kafê & restaurant holder i dag til i Tomtegata 36 i CC Drammens nye lokaler. Cappadocia er en fullverdig tyrkisk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. 

Det er både et populært lunsjsted og samlingspunkt senere på kvelden. 

I Cappadocia serveres det alt fra smørbrød, omelett og fersk salat, til kjøtt, kylling og fisk rett fra grillen hvor alt er laget fra bunnen av. Hos oss vil det bli servert mat og drikke med kjærlighet og kunnskap, og vi vil gjøre vårt beste for å gi alle våre gjester en unik og minnerik opplevelse. 

Restauranten har plass til 60 gjester inne, og den solfylte uteserveringen rommer 50 gjester. 

Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer kvalitetsrike og deilige måltider til en rimelig pris. Vi vil tilby våre gjester en hjemmelaget smaksopplevelse som til enhver tid er fersk og smaksrik. 

Ferske varer er et absolutt krav fra oss slik at smaksopplevelsen alltid forblir maksimalt. Vi fokuserer alltid på rask tilberedning av din mat uten kompromiss og har kort ventetid på takeaway. 

På vår uteservering kan du nyte lange og late sommerdager med en lett lunsj eller en deilig hovedrett. 

På Cappadocia kan vi finne egne løsninger for deg og ditt selskap. Vi tilbyr gode alternativer enten det er en overtidsmat, forretningsmiddag, privat eller jobbsammenkomster som f. eks. sommeravslutninger og julebord. 

Kontakt oss på telefon 32 83 23 00 eller send en e-post direkte til cappadociaccdrammen@outlook.com med din forespørsel. 
For meny trykk her :  https://www.cappadociacc.no/wp-content/uploads/2020/01/Meny-2020.pdf


Åpningstider:
Mandag - Lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: 12.00 - 20.00